Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategorijo izdelkov
Kontakt

Tel:+86-29-8610-0730

Faksa:+86-29-8610-5620

E-pošta: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Novice

Dom > Novice > Vsebine
Črna Rice Extract
Risun Bio-Tech Inc | Updated: Apr 18, 2017

Črna Rice Extract

Od leta 2016, je Risun že začeli proizvajati Black Rice ekstrakta. Naša tech človek začel raziskave in razvoj Black Rice izpisek za nekaj mesecev. Po vseh prizadevamo z našo tech človeka, na koncu pa se je razvila iz novega izdelka: Črna Rice Extract 25% antocijanom.

Zdaj smo tu, da imajo preprosto uvesti Black Rice ekstrakta.

Črna riž poklical Purple Rice in Black Purple Rice tudi. Lupina črna z vsebnostjo antocianin. Različne sorte z drugačno barvo, težke barve, ki bo v dobri kakovosti.

Predvsem učinkovina z Anthocyanidin in antocianin. Antocianina vključuje z cianidin-3-0-glukozid (C3G).

Predvsem funkcija Črna Rice ekstrakt, ki je lupine imajo biološke aktivnosti, kot antioksidant in hipolipidemično aktivnosti ter antocianov in nenasičenih maščobnih kislin so glavni material podlaga.

Črni riža antocianov najdemo v naravi v skupini črnih antocianov riža, flavonoidi pripadajo posadimo spojine v (flavonoidov), glavna aktivna sestavina cianidin 3- glukozid (cianidin-3-glukoze) in peonidin 3- glukozid (Peonidin -3-glukoze) itd ..

Če ste zanimivo pri Črnem Rice citat, vas prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate. Mi bomo z veseljem postregli v bližnji prihodnosti.